Kelohon­ka­mök­ki
kuusa­mos­sa

Vuokrattavana tunnelmallinen

kelohonkamökki Kuusamossa

Tämä upea ja tunnelmallinen kelohonkamökki sijaitsee rauhallisella alueella Kuusamossa luonnonkauniin Ukonlammen rannalla.

Mökki on tilava kokonaisuus, jossa on neljä erillistä makuuhuonetta sekä parvi. Vuodepaikkoja on yhteensä 11 kappaletta. Erillisissä makuuhuoneissa on kussakin 2 sänkyä ja parvelta löytyy sängyt 3 yöpyjälle. 180 neliön mökissä on iso oleskelutila, avokeittiö, tilava sauna sekä 2 erillistä wc:tä. Mökin keittiö on hyvin varusteltu ja harrastustavarat voi helposti huoltaa pyykinpesukoneen ja kuivauskaapin avulla. Mökin takapihalla on puulämmitteinen palju, joka höyryissä rentoudut varmasti.

Lähialueen harrastusmahdollisuudet ovat loistavat. Mökin vierestä kulkee alueen oma 4 km pitkä hiihtolatu. Kuusamon kunnan ladut löydät vain 5 minuutin ajomatkan päästä ja Rukan matkailukeskuksen monipuolisten harrastusmahdollisuuksien pariin hurautat autolla 15 minuutissa. Lisäksi mökin läheltä löytyy myös Kuusamon Tropiikki -kylpylä sekä Kuusamo Golf.

Kesäaikaan mökin ikkunoista ihailet upeaa Ukonlammen luontoa ja sen asukkien elämää. Kuusamosta löydät myös upeat luontokohteet Oulangan (30min autolla) ja Riisitunturin (50min autolla) kansallispuistot.

Mökki sopii erinomaisesti sekä yritysten edustuskäyttöön, että lapsiperheiden täydelliseksi lomanviettopaikaksi.

Tervetuloa ihastumaan ja rentoutumaan Kuusamoon!

HINNASTO

Joulun ja uudenvuoden viikot:
1900€ + siivousmaksu 250€
Hiihtolomaviikot:
1400€+ siivousmaksu 250€
Juhannusviikko:
1100€ + siivousmaksu 250€
Muut viikot:
850€+ siivousmaksu 250€

Kysy tarjousta lyhyempiin vuokrausaikoihin.

Hintoihin lisätään siivousmaksu 250€.

Puulämmitteisen paljun lisähinta 250€. Hinta sisältää kertaalleen täytetyn paljun sekä reilusti polttopuita lämmitystä varten.

Lakanat+pyyhesetit 20€/hlö.

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT