Aito Kapteeninhuvila keskellä saaristomerta

Vuokraa käyttöösi upea huvila Turun saaristomaisemista! Huvilalla järjestät yrityksesi virkistys- ja edustustapahtumat, lomailet laadukkaasti perheesi kanssa sekä vietät näyttävästi merkkipäivien juhliasi.

Huvilan päärakennus on remontoitu laadukkaasti ja sen makuuhuoneisiin mahtuu mukavasti yöpymään 17 henkilöä. Päärakennuksesta löytyy 6 erillistä makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta, tunnelmallinen oleskelutila sekä moderni hyvin varusteltu keittiö. Huvilan sisustuksessa on yksityiskohtia laivamatkoilta ympäri maailmaa.

Huvilan pihapiirii kuuluu myös rantarakennus, jonka saunassa lauteille mahtuu mukavasti isompikin porukka ja tunnelmallisessa merivesipaljussa istuskellessa voi ihailla kuvankaunista merimaisemaa. Lisäksi huvilakokonaisuuden kruunaa kapteenin salakapakka, jonka suojissa viihdyt esimerkiksi karaokea yömyöhään laulaen.

Suunnittelemme asiakkaillemme aina heidän toiveidensa mukaisen kokonaisuuden. Kauttamme tilaat vaivattomasti myös kaikki catering-palvelut sekä merelliset aktiviteetit.


AKTIVITEETTEJA, PALVELUITA JA TAPAHTUMIA LÄHISTÖLLÄ

HINNASTO

Viikonloppu
alkaen 4000€

Hinnoittelu aina sopimuksen ja sisällön mukaisesti. Kaikki vuokraukset sisältävät loppusiivouksen sekä lakanat ja pyyhkeet.

Soita ja kysy tarjous!

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT

Janne Virtanen 0500 622 891 janne.virtanen@jtv-financial.fi